Werkwijze

Uw vraag is leidend. Elke opdracht start daarom met een goed gesprek, met u als opdrachtgever. Er is volledige aandacht voor de context van uw organisatie. Samen bepalen we de doelstellingen en bespreken we de kaders waarbinnen de opdracht moet plaatsvinden. Telefonisch, op kantoor of wandelend in het bos. Wat u fijn vindt.

Voor een vlijmscherp beeld van de persoonlijke leerbehoefte voeren we een intake uit bij de deelnemers. We doen dit via het online leerplatform en indien nodig in combinatie met een persoonlijk gesprek. De uitkomsten worden verwerkt in de training of oefening.

Zo werken we doelgericht en zorgvuldig aan het gewenste leertraject. Die aanpak vinden we belangrijk. Uw investering moet namelijk echt ergens toe leiden. Werken we langer samen, dan houden we u betrokken bij de voortgang en geven we mogelijkheden om bij te sturen. Evalueren doen we standaard. Ook wij leren elke dag weer bij.

Een zorgvuldige aanpak, betrokkenheid in het proces en een duurzaam resultaat, dat zijn de belangrijkste pijlers voor ons werk.

Direct naar: