Voor het werken aan verandering Vanuit de bedoeling, rekening houden met het onverwachte, verbinden van perspectieven, groot denken en klein doen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas sit amet mauris sed turpis lobortis volutpat. Proin accumsan dapibus enim, eget congue tellus tristique nec. In eleifend purus vitae turpis dapibus, at condimentum urna porta.

Wie

De Zaak voor Crisiskunde is in 2014 opgericht door mij, Remco Heijnen, voor teams en organisaties van de overheid met vraagstukken op het gebied van Openbare Orde, Veiligheid en Crisisbeheersing. Actief in rollen als adviseur, trainer, project- of programmamanager. Er is over de jaren heen ruime ervaring opgedaan met uiteenlopende opdrachten. Van vertrouwelijke dossiers tot crisissituaties. De rode draad: werken vanuit de bedoeling, rekening houden met het onverwachte, het verbinden van perspectieven, groot denken en klein doen.

Visie

Hoe kom je tot een betrouwbare organisatie van mensen, teams en organisaties die (soms ook onder lastige omstandigheden) de juiste dingen gaan en blijven doen? Dat is de centrale vraag achter het aanbod op deze site. Ik leg het uit. Door te verbeelden, verbinden, verduidelijken, veerkracht te ontwikkelen en verandering te stimuleren.

Voor opdrachtgevers In gewone én buitengewone omstandigheden