Tijdens mijn studie Communicatie aan de Haagse Hogeschool en mijn afstudeerstage bij Fox-IT heb ik ervaren hoe krachtig of hoe krachteloos organisaties kunnen communiceren met de buitenwereld. En ik heb daarbij vooral kunnen zien wat een enorme impact het heeft op klanten of inwoners van een stad. Crisiscommunicatie als specialisme raakt me en dát is waar ik organisaties in wil ondersteunen.

Nu hield ik me in de voorgaande jaren vooral bezig met hoe naar buiten te communiceren, terwijl dat eigenlijk een laatste stap is van een complex intern proces van samenwerken. Dit is waar we bij de Zaak voor Crisiskunde de nadruk op leggen. Effectieve crisiscommunicatie komt voort uit effectief teamfunctioneren. Een visie die aansluit op mijn passie voor psychologie.

Voor de Zaak voor Crisiskunde houd ik me bezig met de marketing- en communicatiestrategie. Daarnaast coördineer ik alles rondom de Crisistrainer, een mediasimulatie die tijdens crisisoefeningen de communicatie in en naar de buitenwereld in beeld brengt.

Neem voor al uw vragen/opmerkingen gerust contact op.

eva@crisiskunde.nl

+31 (0) 85  060 2 555

Direct naar: