Online leeromgeving

Een leertraject of training wordt ondersteund door de online leeromgeving. Een handig digitaal platform waar u alle informatie die u nodig heeft bij de hand heeft. Zo vind u daar bijvoorbeeld roosters, formulieren, oefenopdrachten, achtergrondinformatie, toepassingen en nuttige links. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om te communiceren met de trainer en andere deelnemers.

E-learning

Afhankelijk van de situatie en de doelstelling kan e-learning als leermiddel onderdeel uitmaken van een blended leertraject. Een flexibel en betrouwbaar platform is hiervoor beschikbaar.

Crisistrainer.nl

Als media een rol speelt bij trainingen en oefeningen, kan gebruik gemaakt worden van een mediasimulatie. De Crisistrainer is een realistische oefenomgeving en simuleert verschillende landelijke, lokale of branche specifieke media. Naast externe media kunnen ook uw eigen website en Twitter account opgenomen worden.

De Crisistrainer is een toegankelijk systeem en volledig zelf te bedienen. Crisiskunde levert u het complete raamwerk. U kunt zelf met de content aan de slag. U kunt dit ook aan ons overlaten.

Direct naar: